7 жовтня 2017 року                                                                                       Наталія Ліхновська

Прес-реліз

Виставка-ярмарок соціальних організацій

7 жовтня 2017 року о 12:00 в межахВсеукраїнського суспільного форуму «Х Екуменічний соціальний тиждень» вiдбулася виставка-ярмарок соціальних організацій. Ця виставка – традиційний захід Форуму, під час якого львів’яни та гості міста мають можливість ознайомитись з різними громадськими організаціями, поспілкуватись з їхнiми  gпредставниками та навіть придбати листівки, свічки, ляльки-мотанки й інші речі хенд-мейду.

6 жовтня 2017 року                             Наталія Ліхновська
                                                                                                                  тел.: 032 240-99-44*3389096 847 58 90

Прес-реліз

«Інклюзія не в сходах – інклюзія в головах»: в НУ "Львівська політехніка"

відбувся круглий стіл в межах 10 екуменічного соціального тижня

6 жовтня 2017 року у приміщенні першого корпусу Національного університету «Львівська політехніка» в межах Всеукраїнського суспільного форуму «Х Екуменічний соціальний тиждень» відбувся круглий стіл за темою: Інклюзивне суспільство як показник зрілості нації».

6 жовтня 2017 року                                                                    Наталія Ліхновська

«ВИСТАВКА-ЯРМАРОК СОЦІАЛЬНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ»

У суботу, 7 жовтня,  у центрі Льовва на площі Ринок   відбудеться виставка-ярмарок соціальних організацій. Виставка-ярмарок відбудеться в межах Х Екуменічного соціального тижня Всеукраїнського суспільного форуму «Гідність-Служіння-Солідарність», який триває у Львові з 4 жовтня.

Захід триватиме на площі Ринок з 12.00 до 16.00. Ця виставка – традиційний захід Форуму, під час якого львів’яни та гості міста мають можливість ознайомитись з різними громадськими організаціями, поспілкуватись з їх підопічними та навіть придбати листівки, свічки, ляльки-мотанки й інші речі хенд-мейду.

4 жовтня 2017  року                                                                                    Наталія Ліхновська

032 240-99-44*3389

«Гідність-Служіння-Солідарність. На шляху оновлення країни»:

у Львові урочисто відкрили Х Екуменічний соціальний тиждень

Сьогодні, 4 жовтня 2017 року, стартував Х Екуменічний соціальний тиждень. Як годиться, він розпочався з молитви храмі Софі-Премудрості Божої (Козельницька 2а, УКУ) відбулась Божественна Літургія за участі представників різних конфесій у межах Х Екуменічного соціального тижня. Серед запрошених були представники УГКЦ, РКЦ, УАПЦ, а також протестанських конфесій. Літургію очолив Високопреосвященнішого Владику Ігора, Мирополита Львівського.

Владика у своїй проповіді нагадав всім присутнім, що багатство не головне в нашому житті. Він наголосив, що найцінніше для людини - чесне життя перед Богом. Опісля Літургії слово надали президенту Інститут екуменічних студій УКУ отцю Івану Дацьку. Отець подякував усім присутнім за спільну молитву, а також сказав, що без молитви всяка екуменічна діяльність неможлива.

Опісля відбулося Урочисте відкриття та пленарне засідання суспільного форуму в Центрі Митрополита Андрея Шептицького (Український католицький університет).

На урочистому відкритті учасників форуму привітали співорганізатори.

5 жовтня 2017 року                                                                                     Наталія Ліхновська

У ЛЬВОВІ ОТРИМАЮТЬ НАГОРОДИ НАЙКРАЩІ

РЕПОРТЕРИ НАДІЇ В УКРАЇНІ

У межах X Екуменічного соціального тижня у Львові 6 жовтня відбудеться нагородження переможців конкурсу «Репортери надії в Україні». Святкова урочистість з нагоди вручення нагород відбудеться в Українському католицькому університеті, вул. Хуторівка, 35а, конференц-зал.

Початок о 15:00.

5 жовтня 2017 року                                                                                       Наталія Ліхновська

У ЛЬВОВІ ДИСКУТУВАТИМУТЬ ПРО ЗМІ ЯК ІНСТРУМЕНТ

ФОРМУВАННЯ ГРОМАДСЬКОЇ ДУМКИ

У п’ятницю, 6 жовтня 2017 року, відбудеться панельна дискусія «ЗМІ як інструмент формування громадської думки». Дискусія відбуватиметься у межах Х Екуменічного Соціального Тижня «Гідність-Служіння-Солідарність: на шляху оновлення країни».

Організатор: Інститут екуменічних студій Українського католицького університету (УКУ).

Час проведення: 13:00-15:00.

Місце проведення: Український католицький університет, вул. Хуторівка, 35 а, 101 удиторія

5 жовтня 2017 року                                                                    Наталія Ліхновська

Круглий стіл

«ІНКЛЮЗИВНЕ СУСПІЛЬСТВО ЯК ПОКАЗНИК ЗРІЛОСТІ НАЦІЇ»

У п’ятницю, 6 жовтня, в Національному університеті «Львівська Політехніка (вул. Карпінського 2/4, I корпус, 113 ауд) відбудеться круглий стіл Тема: «Інклюзивне суспільство як показник зрілості нації».

Час: 9:00 – 13:00

Захід відбудеться в межах Х Екуменічного соціального тижня Всеукраїнського суспільного форуму «Гідність-Служіння-Солідарність», який триває у Львові з 4 жовтня.

4 жовтня 2017 року                                                                                       Наталія Ліхновська
                                                                                                                  тел.: 032 240-99-44*3389

ПРЕЗЕНТАЦІЯ УКРАЇНОМОВНОГО ПЕРЕКЛАДУ КНИГИ «ФОТІЄВА СХИЗМА: ІСТОРІЯ І ЛЕГЕНДА» ФРАНТІШЕКА ДВОРНИКА

У четвер, 5 жовтня, о 16 год у конференц-залі Філософсько-богословського факультету Українського католицького університету (вул. Хуторівка, 35а) відбудеться презентація перекладу книги Франтішека Дворника «Фотієва схизма: історія і легенда». Захід відбудеться в  межах Х Екуменічного соціального тижня «Гідність-Служіння-Солідарність на шляху оновлення країни», який вчора стартував у Львові.

4 жовтня2017  року                                                                                    Наталія Ліхновська

032 240-99-44*3389

«СОЛІДАРНІСТЬ НАЦІЙ VS НАЦІОНАЛЬНИЙ ЕГОЇЗМ»: ДЕ ПРАВДА?

У межах Х Екуменічного соціального тижня «Гідність-Служіння-Солідарність. На шляху оновлення країни» 5 жовтня, у четвер, відбудеться панельна дискусія «Солідарність націй vs національний егоїзм». Захід розпочнеться о 14:00 в Українському католицькому університеті, вул. Хуторівка, 35 а, конференц-зал.

Під час панельної дискусії з доповіддю «Українські спільноти: інтеграція vs асиміляція» виступить Ірина Ключковська, директор Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету “Львівська політехніка”. Про «Межі толерантності і принцип політкоректності в культурному просторі сучасної України» говоритиме Антоніна Колодій, доктор філософських наук, професор. Також виступить Фламінія Джованеллі, заступниця секретаря Комісії зі справ міграції, прав людини, охорони довкілля і боротьби з бідністю, член Папської ради «Справедливість і Мир» (Рим, Італія).

4 жовтня 2017  року                                                                                    Наталія Ліхновська

тел.: 096 847 58 90

СЕМІНАР УКРАЇНСЬКОГО ХРИСТИЯНСЬКОГО АКАДЕМІЧНОГО ТОВАРИСТВА (УХАТ)

«ЄДНІСТЬ ХРИСТИЯН УКРАЇНИ – НОВИЙ ФОРМАТ»

У четвер, 5 жовтня, в межах 10 Екуменічного соціального тижня   відбуватиметься засідання Українського християнського академічного товариства (УХАТ) «Єдність християн України – новий формат».

Час проведення: 10:00–13:00