4 жовтня2017  року                                                                                    Наталія Ліхновська

тел.: 096 847 58 90

032 240-99-44*3389

«СОЛІДАРНІСТЬ НАЦІЙ VS НАЦІОНАЛЬНИЙ ЕГОЇЗМ»: ДЕ ПРАВДА?

У межах Х Екуменічного соціального тижня «Гідність-Служіння-Солідарність. На шляху оновлення країни» 5 жовтня, у четвер, відбудеться панельна дискусія «Солідарність націй vs національний егоїзм». Захід розпочнеться о 14:00 в Українському католицькому університеті, вул. Хуторівка, 35 а, конференц-зал.

Під час панельної дискусії з доповіддю «Українські спільноти: інтеграція vs асиміляція» виступить Ірина Ключковська, директор Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету “Львівська політехніка”. Про «Межі толерантності і принцип політкоректності в культурному просторі сучасної України» говоритиме Антоніна Колодій, доктор філософських наук, професор. Також виступить Фламінія Джованеллі, заступниця секретаря Комісії зі справ міграції, прав людини, охорони довкілля і боротьби з бідністю, член Папської ради «Справедливість і Мир» (Рим, Італія).

Серед дискутантів:

-  Володимир Горбач, політичний аналітик Інституту Євро-Атлантичного співробітництва, експерт з питань зовнішньої та внутрішньої політики України;

-  Галина Зеленько, член комісії з Євроінтеграції президії НАН України;

-  Тарас Дзюбанський, керівник Центру міжконфесійного і міжрелігійного діалогу «Лібертас»;

-  Назарій Брезіцький,  меценат, президент та засновник Благодійної організації "Благодійний фонд «Справа Скарбека»;

-  Оксана Винницька-Юсипович, почесний консул Канади у Львові;

-  Рафал Вольські, Генеральний консул Республіки Польща у Львові;

-  Данило Ярема, почесний консул Франції у Львові.

Модеруватиме дискусію Ярина Турчин, директор Інституту гуманітарних та соціальних наук, професор кафедри політології та міжнародних відносин Національного університету «Львівська політехніка».

Вхід на Форум вільний.

Деталі на сайті - http://esweek.org.ua/ua/.

Організатори Х  Екуменічного Соціального Тижня