6 жовтня 2017 року                                                                    Наталія Ліхновська
                                                                                                                                                                                          096 847 58 90,

«ВИСТАВКА-ЯРМАРОК СОЦІАЛЬНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ»

У суботу, 7 жовтня,  у центрі Льовва на площі Ринок   відбудеться виставка-ярмарок соціальних організацій. Виставка-ярмарок відбудеться в межах Х Екуменічного соціального тижня Всеукраїнського суспільного форуму «Гідність-Служіння-Солідарність», який триває у Львові з 4 жовтня.

Захід триватиме на площі Ринок з 12.00 до 16.00. Ця виставка – традиційний захід Форуму, під час якого львів’яни та гості міста мають можливість ознайомитись з різними громадськими організаціями, поспілкуватись з їх підопічними та навіть придбати листівки, свічки, ляльки-мотанки й інші речі хенд-мейду.

Участь у заході безкоштовна.

Запрошуємо журналістів, студентів вищих навчальних заходів та всіх охочих.

Довідка: Екуменічний соціальний тиждень (ЕСТ)всеукраїнський суспільний Форум, який прагне об’єднати ресурси громади, влади, соціальних організацій, Церков, ЗМІ та освітян навколо вирішення актуальних проблем суспільства, базуючись на загальнолюдських цінностях та Соціальній Доктрині Церкви, тим самим стимулюючи екуменічний діалог у соціальній сфері».

Організатори Х Екуменічного Соціального Тижня

83.2pt 318.6pt 354.0pt 389.4pt 424.8pt 456.65pt'>